Kukaan ei voi sinua vastustaa!

Vapauta Heidän Salaiset Himonsa! Alluramin on feromoni miehille, joka takaa, että teet naiset hulluiksi ympärilläsi! Tämä tuoksu yksinkertaisesti vie heiltä järjen – se on tieteellisesti todistettu! Tilaa nyt!

Kuinka naiset reagoivat, kun käytät Alluramia?

Kuinka Alluramin toimii ja miksi sitä ei voi verrata tavallisiin tuoksuihin? Tavallisten perfuumien tarkoitus on ainoastaan tuoksua hyvältä. Mutta jos aiot metsästää, edes paras tuoksu ei toimi syöttinä. Toisin kuin Alluramin. Vastustamaton feromonin tuoksu on vain „kuori” kätkien sen todelliset tarkoitusperät. Koostumus herättää naisissa uinuvan seksuaalisen himon ja antaa heidän heittää kaikki estonsa romukoppaan, kun Sinä olet lähistöllä. Naisten iskeminen onkin helppoa. TILAA NYT »

"Minulla ei ole tavallisesti ongelmia naisten kanssa, mutta minulla oli „pieni katkos” hommissa. Tarvitsin jotakin, joka palauttaisi itseluottamukseni. Alluramin sen minulle takasi!"
Roger K, 43 - Scottsdale, AZ

Lue lisää »

Tiede selvittää

Tieteelliset Faktat

Mitä feromonit ovat ja kuinka ne vaikuttavat vastakkaiseen sukupuoleen? Kuinka Alluramin käyttää niiden ominaisuuksia hyödykseen? Tutustu näihin yllättäviin faktoihin ja ymmärrä, kuinka Alluramin toimii ja huomaat nopeasti, kuinka tehokas keino se on vastakkaisen sukupuolen mielenkiinnon herättämiseksi!!

FEROMONEJA TUOTTAVIEN RESEPTORIEN GEENI TUNNISTETTU

"Tutkijat Rockefellerin ja Yalen Yliopistojen tutkijat tunnistivat ensimmäisen ihmisen geenin, joka on nimetty V1RL1 ja joka vastaa feromoneja tuottavien reseptorien toiminnasta, sijaiten nenän limakalvoilla. Asiantuntijat mieltävät tämän löydön läpimurroksi väittäen, että se auttaa ymmärtämään paremmin, millaista roolia feromonit esittävät ihmisten kehityksessä. Biokemian spesialisti Joseph Falke Koloradon Yliopistosta lisää, että se on ensimmäinen tarkka todiste siitä, että ihmisen elimistössä esiintyy feromoneja tuottavia reseptoreita."

Nature Genetics 26, 18 - 19 (2000)

NAISET PYSTYVÄT AISTIMAAN MIESTEN AIKOMUKSET

"Houstonin Rice Yliopiston psylogi Denise Chen ja hänen yhteistyökumppaninsa toteuttivat kokeilun selvittääkseen, kuinka naiset reagoivat miehen erilaisiin hikityyppiin – eritettyinä päivittäisten toimintojen yhteydessä sekä silloin, kun mies on kiihottunut. Tutkimukset osoittivat, että naisen aivot reagoivat eri tavoin näihin kahteen erilaiseen hikityyppiin: Seksuaalisen kiihottumisen aikana erittynyt hiki aktivoi kahta osaa aivoista, jotka ovat merkityksellisiä tunteiden tunnistamisen kannalta. Se tarkoittaa, että nainen alitajuisesti tietää, kun mies on „sillä tuulella”, ainoastaan hänen hikensä erittämän tuoksun kautta."

The Journal of Neuroscience, December 31, 2008, 28(53):14416 –14421

ANDROSTADIENON VOI VAIKUTTAA NAISTEN KÄSITYKSIIN MIEHISTÄ

"Tamsin Saxtonin ja hänen kollegoidensa johtamat tutkimukset Liverpoolin Yliopistossa osoittavat, että androstadienon vaikuttaa miesten kiinnostavuuden arviointiin naisten keskuudessa. Tämän feromonin vaikutus testattiin ns. nopeiden treffien aikana. Korkeimmat pisteet saivat ne miehet, joiden läheisyydessä naiset hengittivät androstadienoneja. Naiset olivat myös valmiita tapaamaan uudelleen näiden miesten kanssa."

Hormones and Behavior 54, 597–601 (2008)

MIESTEN ERITTÄMÄ HIKI NOSTAA NAISTEN HORMOONITASOA

"Kuten Kalifornian Berkleyn Yliopiston tutkijoiden tekemät tutkimukset osoittavat, yksi miehen hien yhdisteistä kasvattaa kortisolitasoa, joka vaikuttaa heteroseksuaalisten naisten hormooneihin. Naiset joita pyydettiin haistamaan adrostadienonia huomasivat mielialansa parantuvan, sekä seksuaalisen kiihottumisen huomattavasti voimistuvan. Heidän keskuudessaan noteerattiin myös fyysisiä reaktioita, kuten kohonnutta verenpainetta, nopeatempoista pulssia ja kiihtynyttä hengitystä. Tutkijat havaitsivat myös, että kortisolitaso nousi ensimmäisten 15 minuutin kuluessa androstadienonin haistamisesta, ja kiihottumisen tunne kesti yli tunnin ajan."

The Journal of Neuroscience, 7 February 2007, 27(6): 1261-1265

MIKÄ VETÄÄ NAISIA PUOLEEN? LÄPIMURTOPALJASTUS

"Pennsylvanian Yliopiston ja Philadelphian Monell Chemical Senses Centerin tutkijat paljastivat, että miehen hiki vaikuttaa naisten fysiologisiin ja psyykkisiin prosesseihin – se parantaa mielialaa, vähentää hermostuneisuutta ja rentouttaa. "

Biology of Reproduction, June 1, 2003 vol. 68 no. 6 2107-2113

Miten Alluramin vetää vastakkaista sukupuolta puoleensa?

Toimiiko Alluramin kaikilla? Ota itse selvää!

"Olemme varmoja, että olemme löytäneet todisteen siitä, että ihmiset kommunikoivat toistensa kanssa feromonien välityksellä"

David L. Berliner, feronomitutkimusryhmän osakas

Miksi sinun pitäisi valita Alluramin?

Vertaa Alluraminia muihin feronomeihin ja huomaa, että ALLURAMIN VOITTAA AINA! Varmasti mietit, onko siitä todisteita? Katso alempana oleva ranking ja se selvittää kaikki epäilyksesi. Mikäli sinulla sellaisia yhä on.

Tilaa Nyt

Tilaa Alluramin nyt ja tunne feromonien voima!
Kun muut ihmettelevät kuinka saat naiset himoitsemaan juuri itseäsi, sinä tiedät, että se on sinun rohkeutesi ansiota – rohkeuden ottaaksesi tuon tärkeän askeleen ja tilataksesi Alluramin. Rikastuta omaa seksielämääsi, kiitos markkinoiden tehokkaimman feronomin, jonka vuoksi naiset tulevat hulluiksi!

Tee se nyt ja valitse itsellesi paketti! Valitsemalla „Suosituspaketin” tai „Maksimaalisen paketin”, et tyydytä vain itseäsi, vaan myös hänet.
Maxatin on uusi tuote, jonka avulla spermasi määrä lisääntyy jopa 500%, ja jonka vuoksi alat saada superintensiivisiä orgasmeja. Valmisteen markkinahinta on 35 EUR.

1.Valitse itsellesi paketti

TuoteMääräHinta
2xAlluramin
1xAlluramin Kaupan päälle
1xMaxatin
69

2.Täytä tilauslomake

* - pakollinen kenttä
 • Voinko saada lähetyksen ulkomaille?

3.Maksaminen

 • Maksan lähetyksen vastaanottaessani - 25 €

  Maksa vastaanottaessasi tilauksen kuriirilta. Tilatut tuotteet lähetetään 24 tunnin kuluessa tilauksen jättämisestä.


 • Maksa nyt - 10 €

  Maksa nyt luottokortilla. Tilatut tuotteet lähetetään 24 tunnin kuluessa suorituksen kirjautumisesta tilillemme.


4.Vahvista tilaus

Tilaus: 0 €
Toimituskulut: 25 €
Yhteensä maksettavaa: 25€
Tilauksen toimitusaika: 3-5 päivää


 • Tehokkuuden takuu

  Olemme varmoja Alluramin tehokkuudesta – niin varmoja, että palautamme rahasi jokaista avaamatonta pakkausta kohden, jos et ole tyytyväinen tuotteemme vaikutuksiin.

 • Välittömät vaikutukset

  Alluramin on feromoni miehille, joka alkaa toimia välittömästi käytön aloituksesta. Tämä tuoksu vaikuttaa voimakkaasti naisen alitajuntaan, vetäen heitä puoleesi ja lisäten heidän halukkuuttaan.

 • Turvallisuus

  Alluramin hyödyntää kehosi erittämiä orgaanisia yhdisteitä. Sen johdosta fermoniemme käyttö on täysin turvallista, eikä uhkaa terveyttäsi.

 • Luottamus

  Kunnioitamme yksityisyyttäsi – emme julkista emmekä myy asiakastietojamme kolmannelle osapuolelle.

 • Hienotunteisuus

  Tilatut tuotteet pakataan huomaamattomiin, harmaisiin pakkauksiin ja toimitetaan antamaasi osoitteeseen kuriiriyhtiön välityksellä. Tilauksen vahvistamisen jälkeen kuriiriyhtiö ilmoitaa sinulle toimitusajankohdasta, jonka ansiosta voit olla varma, että juuri sinä vastaanotat lähetyksen. Pidämme huolta yksityisyydestäsi, emmekä koskaan lähetä tilauksia tavallisina postipaketteina.

 • Jokaiselle

  Tuotteemme soveltuu kaikenikäisille miehille, joka haluavat herättää naisten kiinnostuksen. Vuosien tutkimukset todistavat, että Alluramin on tehokas keino lisätä kiihotusta ja syventää kokemuksia. Lisäksi on hyvä tietää, että feromonimme vetävät puoleesi ainoastaan niitä naisia, joista itse olet kiinnostunut – se on tieteellisesti todistettu!

Tags: alluramin , alluramin allegro , alluramin avis , alluramin bestellen , alluramin cena , alluramin czy działa , alluramin czy pheromax , alluramin ebay , alluramin erfahrung , alluramin feromoni , alluramin feromony , alluramin feromony dla mężczyzn , alluramin forum , alluramin gdzie kupić , alluramin ile kosztuje , alluramin jak stosowac , alluramin kaufen , alluramin opinie , alluramin parfum , alluramin pheromones , alluramin prezzo , alluramin que es , alluramin sklep , alluramin skład , alluramin test , alluramin uk , alluramin warszawa , feromony alluramin cena , feromony alluramin forum , feromony alluramin opinie , feromony męskie alluramin , męskie feromony alluramin , perfume al haramain , profumo alluramin , e-pillerit feromonit , feromoneja sisältävät hajuvedet , feromoni adaptil , feromoni agricoltura biologica , feromoni albine , feromoni ansa , feromoni api , feromoni apteekki , feromoni artificiali , feromoni atsauksmes , feromoni attrazione , feromoni barba , feromoni batteri , feromoni bayer , feromoni berkley , feromoni blatte , feromoni bulgaria , feromoni calmanti per cani , feromoni cane , feromoni cane spray , feromoni cani , feromoni cani cosa sono , feromoni cena , feromoni cijena , feromoni cosa sono , feromoni crap , feromoni crap pret , feromoni de crap , feromoni de crap miros , feromoni de crap pret , feromoni de matca , feromoni de matca de vanzare , feromoni de vanzare , feromoni definizione , feromoni dex , feromoni donne , feromoni dove si trovano , feromoni e attrazione , feromoni e ciclo mestruale , feromoni e innamoramento , feromoni e menopausa , feromoni e testosterone , feromoni effetti sull uomo , feromoni englanniksi , feromoni esseri umani , feromoni etimologia , feromoni facciali gatto , feromoni farmacia , feromoni felini calmanti , feromoni feliway , feromoni femminili , feromoni femminili cosa sono , feromoni formiche , feromoni forum , feromoni funzionano , feromoni gatti , feromoni gatti diffusore , feromoni gatto , feromoni gatto collare , feromoni gatto diffusore , feromoni gatto feliway , feromoni gatto funziona , feromoni gatto spray , feromoni gde kupiti , feromoni gdje kupiti , feromoni hajuvedet , feromoni hajuvesi , feromoni hajuvesi miehille , feromoni hevonen , feromoni hevoselle , feromoni in agricoltura , feromoni in farmacia , feromoni in inglese , feromoni inodore , feromoni insecte , feromoni iskustva , feromoni iz celera , feromoni jabučni savijač , feromoni jastrzebie , feromoni kaulapanta , feromoni kissalle , feromoni koiralle , feromoni koiralle kokemuksia , feromoni kokemuksia , feromoni la albine , feromoni la insecte , feromoni la om , feromoni liberatori , feromoni liima-ansat , feromoni ljubav , feromoni ljubvi , feromoni lude , feromoni lv , feromoni maschili , feromoni maschili e femminili , feromoni maschili funzionano , feromoni maschili naturali , feromoni masculini , feromoni matca , feromoni miehelle , feromoni mosca olivo , feromoni naiselle , feromoni nappi , feromoni naturali , feromoni nei profumi , feromoni nel cane , feromoni nell uomo , feromoni nelle donne , feromoni o ferormoni , feromoni odore , feromoni one million , feromoni opinioni , feromoni orangotango , feromoni ormoni , feromoni ostrinia nubilalis , feromoni ovulacija , feromoni ovulatie , feromoni parfemi , feromoni per cani , feromoni per cani diffusore , feromoni per gatti , feromoni per gatti controindicazioni , feromoni per trota , feromoni pistorasiaan , feromoni privlačnost , feromoni prodaja , feromoni quali sono , feromoni ragazze , feromoni referat , feromoni ricerca , feromoni roi , feromoni roi albine , feromoni rol , feromoni sessuali , feromoni sessuali insetti , feromoni sessuali umani , feromoni sievietem , feromoni significato , feromoni sintetici , feromoni somn , feromoni spicoli , feromoni su , feromoni testi , feromoni toimiiko , feromoni tranquillizzanti per gatti , feromoni treccani , feromoni tuoksut naisille , feromoni u parfemima , feromoni u parfemu , feromoni ultrabite , feromoni umani , feromoni umani cosa sono , feromoni umani sessuali , feromoni umani wikipedia , feromoni uomini , feromoni uomo funzionano , feromoni uomo wikipedia , feromoni valmisteet , feromoni varroa , feromoni vegetali , feromoni vendita , feromoni vite , feromoni vīriešiem , feromoni wikipedia , feromoni wikipedia srpski , feromoni wikipedija , feromoni x cani , feromoni x gatti , feromoni x pesci , feromoni yahoo , feromoni youtube , feromoni za jeni , feromoni za maje , feromoni za mačke , feromoni za moške forum , feromoni za muškarce , feromoni za pse , feromoni za zene , feromoni zanzare , feromoni znacenje , feromoni zooplus , feromoni.bg , feromoni.ru , feromonihaihdutin , feromonihaihdutin koiralle , feromonin vaikutus ihmiseen , feromonisuihke , feromonit hajuvesi , feromonit hevoselle , feromonit ihminen , feromonit ihmisellä , feromonit kissa , feromonit koiralle , feromonit kokemuksia , feromonit nainen , feromonit ovulaatio , feromonit parinvalinta , feromonit perhoset , feromonit rakkaus , feromonit tuoksu , feromonituoksu , feromonivalmiste koiralle , hiki feromonit , hormoni barbatesti , hormoni feminini , hormoni testosteroni , hormonien eritys , hormonien käyttö , hormonien vaikutus , hormonit raskausaikana , ihmisten feromonit , kissojen feromonit , mies feromonit , miesten feromonit , naisen feromonit , naisten feromonit , rakastuminen feromonit , toimiiko feromonit , tuta absoluta pheromone , феромоны любви , 3g viettel , aviomiehen viettely , härkämiehen viettely , khuyen mai viettel , miehen viettely , miehen viettely sängyssä , miehen viettely sänkyyn , miesten viettely , naisen viettely , oinasmiehen viettely , petollinen viettely esimerkki , varatun viettely , vietellä jussia , vietellä mies , vietellä ratkojat , vietellä ruotsiksi , viettel dictionary , viettel instagram , viettele cung cap dien thoai cho mozambich , viettele miehesi , viettele mies , viettele mies sänkyyn , viettele nainen , viettele telecom , viettele telecom.vn , viettele wiki , viettele. com.vn , viettele.vn , viettelijä elokuva , viettelijä englanniksi , viettely englanniksi , viettely kirja , viettely parisuhteessa , viettely synonyymi , viettely translation , viettely unessa , viettely viesti , viettely vinkit , viettely vinkkejä , viettely wikipedia , viettelyn abc , viettelyn jalo taito , viettelyn jalo taito - 168 vinkkiä miten saat hänet , viettelyn jalo taito henrik fexeus , viettelyn jalo taito kirja , viettelyn jalo taito pdf , viettelyn taito , viettelys , viettelysten saari , viettelysten saari 2016 , viettelysten saari 2017 keskustelu , viettelysten saari 2017 ruutu , viettelysten saari usa , viettelysten sohvaperunat , viettelysten vaunu , viettelysten vaunu ohjaaja , viettelystorttu , viettelyä , viettää espanjaksi , viettää wiktionary , väittelyä ratkojat